spot_img
28.1 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăActualitateDeutsche Welle: Se joacă Iohannis de-a guvernul călcând peste cadavre?

Deutsche Welle: Se joacă Iohannis de-a guvernul călcând peste cadavre?

-

Peste 200 de oameni au murit în ultima zi de coronavirus, secțiile de terapie intensivă sunt pline, spitalele nu mai au loc nici pentru alte boli. Toată vara guvernul s-a relaxat.Președintele știe toate datele dramatice, dar pare că se joacă de-a guvernele și de-a revanșele și îi dă mandat lui Dacian Cioloș să formeze noul guvern, doar pentru a trage de timp, pentru a-și umili adversarii și pentru a se întoarce cu blândețe spre omul său, Florin Cîțu, susține Deutsche Welle într-un comentariu.

- Reclama -

Moartea, sărăcia, frigul iernii nu-l mișcă pe președinte sau, în orice caz, nu-l fac să se grăbească și să ajute la instalarea unei guvernări stabile. Mobilizarea întregii țări vreme de șase luni pentru aducerea lui Cîțu în fruntea PNL au fost mai importante decât orice altceva, așa că președintele îl vrea în continuare tot pe el premier. Dincolo de decizia Curții Constituționale de anul trecut, care explică de ce Florin Cîțu n-ar putea fi din nou premier dacă nu obține o nouă majoritate , liberalii și președintele sugerează că nu se gândesc la altă opțiune, mai spune DW.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...