spot_img
22.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăALEGERI 2020Deutsche Welle îl distruge pe Iohannis și cere demonstrații de stradă: Un...

Deutsche Welle îl distruge pe Iohannis și cere demonstrații de stradă: Un agent autosuficient al propriei persoane

-

Klaus Iohannis se dovedește a fi pe zi ce trece, după cum nu l-am bănuit, un agent autosuficient al propriei persoane, iar nu un șef al statului care să se implice în rezolvarea, împreună cu executivul, a nevoilor societății. Altfel spus, Iohannis se arată a fi un președinte pentru neliniștea noastră. PNL persistă în a purta sutana unui partid nereformabil (de altfel, ca toate celelalte partide de pe piața politică), fluturând lideri atât în campaniile electorale, cât și în exercitarea puterii, care sunt atât de puțin animale politice, în sensul bun al cuvântului, precum balta ar da apă bună de băut, spune Deutsche Welle într-o analiză.

- Reclama -

A doua cea mai tânără formațiune politică, după AUR, alianța USR PLUS, pe lângă obiectivele absolut salutare din Programul de guvernare, flutură încă de la începutul formării coaliției majoritare demisia de la putere și implicit retragerea sprijinului parlamentar pentru liberali.În fine, avem un PSD care stă la pândă pentru a accede din nou la prada guvernării, având ca document de lucru evanghelia după Dragnea, mai spune DW.

Închei prin a spune că timpul nu mai are răbdare și că singurul personaj care ar putea să frâneze dezmățul politic autohton este poporul român. Știu că sună patriotard, pășunist și că exprimă o credință fără sorți de a căpăta viață. Dar altă cale a reformării clasei politice nu există.Ieșirea în stradă este primul articol, nescris, al Constituției, și primul pas înspre implicarea românilor în tratarea unei societăți care poartă cu sine toate bolile regimului comunist, este concluzia DW.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...