spot_img
17.9 C
București
luni, martie 20, 2023
AcasăAnalizeDeţinătorul drepturilor de televizare a partidelor din Liga I avertizează că în...

Deţinătorul drepturilor de televizare a partidelor din Liga I avertizează că în cazul în care campionatul nu se va relua va solicita daune și returnarea sumelor plătite în avans

-

Deţinătorul drepturilor de televizare a partidelor din Liga I, EAD.RO Interactive, a trimis o notificare la Liga Profesionistă de Fotbal prin care avertizează că în cazul în care campionatul intern de fotbal nu se va relua va solicita LPF şi cluburilor returnarea sumelor plătite în avans, plata de daune interese şi renegocierea contractului.

- Reclama -

„LPF a primit ieri după-amiază o notificare din partea EAD.RO Interactive, partenerul media al Casa Liga 1. Prin intermediul acestui document, reprezentantul legal al companiei, dl. Orlando Nicoară, a subliniat încă o dată importanţa finalizării actualului sezon prin disputarea tuturor jocurilor rămase din cadrul competiţiei Casa Liga 1. Totodată, am fost informaţi că, în măsura în care acest lucru nu se va putea realiza, EAD.RO Interactive va solicita LPF şi celor 14 cluburi din Casa Liga 1 returnarea unei părţi din totalul sumelor plătite cu titlu de avans, plata de daune interese şi renegocierea contractului”, se arată într-un comunicat al LPF, semnat de secretarul general Justin Ştefan.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img