Designerul Primei Doamne a României, declarații uluitoare: O compară pe Carmen Iohannis cu o Primă Doamnă văduvă și adulteră

0
2430

A fost o conjunctură de factori care a dus la această fericită colaborare. Nu pot să dau foarte multe detalii, însă serviciile de PR ale ambelor tabere cred că şi-au făcut datoria, declară într-un interviu pentru stiripesurse.ro Alexandru Ciucu, designerul Primei Doamne, doamna Carmen Iohannis.

Dar Ciucu face în interviul citat declarații uluitoare. O compară pe Carmen Iohannis cu Jackie Kennedy, Prima Doamnă a Americii care a devenit văduvă chiar când deținea postura aceasta. Mai mult despre Jackie Kennedy există foarte multe informații care indică un profil cel puțin complicat al acesteia.

În SUA a apărut recent lucrarea „Cu John F. Kennedy, convorbiri inedite cu Arthur M. Schlesinger”, semnată Jacqueline Kennedy. La patru luni după uciderea soţului ei, preşedintele John F. Kennedy, Jackie Kennedy, născută Bouvier (1929-1994), a acceptat să realizeze cu istoricul american un proiect de „istorie orală” consacrată vieţii preşedintelui SUA asasinat la Dallas. Ea a cerut ca benzile înregistrate, care totalizează opt ore şi jumătate, să nu fie divulgate decât după 50 de ani de la moartea ei.

Casetele audio au fost difuzate de reţeaua americană ABC și s-a aflat că preşedintele avea o relaţie cu o stagiară de 19 ani de la Casa Albă, soţia sa afirmând că a găsit chiloţi în camera lor. Unele indiscreţii ale preşedintelui relevă că şi Jackie avea propriile „afaceri” amoroase. Una cu starul hollywoodian Holden William şi o alta cu fondatorul Fiat, Gianni Agnelli. „Era o perioadă în care ea era încântată să poată să-şi contrarieze soţul cu propriile aventuri ilicite”.

Decizia de publicare a înregistrărilor  a aparţinut Carolinei Kennedy, singurul copil rămas în viaţă al cuplului prezidenţial, potrivit căreia „50 de ani reprezintă un timp destul de lung pentru a stinge pasiunile, dar scurt pentru ca lumea să înţeleagă. Sunt cu atât mai sensibilă la timpul care trece cu cât i-am pierdut succesiv pe unchiul meu Teddy şi mătuşa Eunice în 2009, Ted Sorensen (fost consilier al lui JFK) în 2010 şi unchiul Sarge în ianuarie 2011″.

Evident Jackie Kennedy a avut un profil cochet, dar a face astfel de afirmații fără a le contextualiza din dorința de promovare, așa cum mărturisește designerul, face rău clientei sale, cu care mărturisește că nu are un contract. Mai mult și după ce a nu a mai fost Primă Doamnă, Jackie Kennedy a avut o viață complicată sentimentală.