spot_img
23.9 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeDeSantis, atac la Trump proclamând că îl poate învinge pe Biden

DeSantis, atac la Trump proclamând că îl poate învinge pe Biden

-

Republicanul Ron DeSantis a afirmat că este în măsură să îl învingă pe democratul Joe Biden la alegerile prezidenţiale americane din 2024, potrivit unui interviu din care miercuri au fost difuzate primele extrase, transmite AFP conform Agerpres.

- Reclama -

”Am ceea ce este nevoie pentru a fi preşedinte şi îl pot bate pe Biden”, a dat asigurări DeSantis, care este guvernator al statului Florida, într-un interviu cu jurnalistul Piers Morgan care va fi difuzat joi seară pe posturile TalkTV, care aparţine grupului Murdoch, şi Fox Nation.

În vârstă de 44 de ani, Ron DeSantis este noua vedetă a dreptei politice americane şi una dintre candidaturile cele mai aşteptate din rândul Partidului Republican. Anunţul candidaturii sale va fi probabil făcut în vara acestui an.

În acest interviu, DeSantis îl critică şi pe Donald Trump, probabil cel mai mare rival al său pentru obţinerea candidaturii republicane, el pronunţându-se pentru o guvernare a ţării fără ”drame cotidiene”.

În 2018, Ron DeSantis a fost ales guvernator al Floridei după ce fusese susţinut de Donald Trump, ale cărui idei, nu şi ieşiri, le împărtăşeşte.

De atunci, popularitatea sa în statul Florida a crescut, în special în timpul pandemiei de COVID-19.

În tabăra democrată, preşedintele Joe Biden a spus până acum că are ”intenţia de a candida din nou” şi a promis că îşi va face publică decizia la începutul anului. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img