spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăhighlightDeputatul Nicolae Păun și-a făcut cavou palat lângă mormintele Ceaușestilor

Deputatul Nicolae Păun și-a făcut cavou palat lângă mormintele Ceaușestilor

-

Deputatul Nicolae Păun, acuzat recent de DNA în dosarul lui Mădălin Voicu, are avere mare şi vrea cu orice preţ să se vadă acest lucru chiar şi în cimitir. Liderul Partidei Romilor a construit un cavou cât un palat, în Cimitirul Ghencea, la doi paşi de mormântul Ceauşeştilor, informează B1 TV.

- Reclama -

Dacă ajungi în Cimitirul Ghencea Civil nu ai cum să nu observi cavoul familiei Păun – este impresionant. Are basoreliefuri aurite şi o cupolă de sticlă, iar lait-motivul construcţiei par să fie îngerii.

Intrarea în cavou este străjuită de trei îngeri, câte unul de-o parte şi de alta a uşii, iar altul chiar deasupra intrării. Aceștia apar, de altfel, la fiecare colț al construcţiei. Cavoul este conectat la energie electrică şi are alarmă antifurt.
Politicianul a construit cavoul în memoria părinţilor săi. Tot în amintirea lor, Nicolae Păun a ridicat şi o biserică.

 

Ca orice om cu bani, Nicolae Păun nu a uitat de cele sfinte. El a făcut donaţii importante, alături de alţi enoriaşi, desigur, pentru construirea acestei biserici din cartierul Rahova. Toţi enoriaşii ştiu cine a donat sume mari de bani pentru construirea bisericii din Rahova.

”E un om de milioane, e un om foarte sufletist, foarte milos”, este de părere o femeie.

Cât despre acuzaţiile de corupție pe care i le aduce DNA lui Nicolae Păun, oamenii din cartierul Rahova, unde politicianul a construit o biserică, sunt de părere că acesta este nevinovat.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img