spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăDezvaluiriDeputatul mitralieră despre Valiza din Teleorman

Deputatul mitralieră despre Valiza din Teleorman

-

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că apariţia valizei cu documente Tel Drum ar fi o încercare a unor oameni „asociaţi cu securitatea” de a crea un eveniment înaintea CEx de luni al partidului, referindu-se la unii pucişti din interiorul formaţiunii.

- Reclama -

„Cred că este o încercare a unor indivizi asociaţi cu securitatea de a produce un fel de eveniment înainte de CEx, şi când mă refer la asta, mă refer la probabil unii dintre puciştii din partidul nostru. Adică apariţia unor astfel de prostii cu o zi înainte de CEx este foarte clară, este exact modelul securist, apare o chestie ca să mai pui greutate împotriva preşedintelui partidului. Toate anchetele s-au făcut până acum de procurori şi eu nu cred în aşa ceva, nu cred în primul rând în legătura preşedintelui Dragnea cu o companie de construcţii, ce treabă are? Toţi preşedinţii de Consilii Judeţene au în judeţele lor 5-7, 1-2 companii de construcţii, asta nu înseamnă că ei sunt proprietarii companiilor de construcţii”, a declarat, duminică seară, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...