spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăDezvaluiriDeputatul Mitralieră a ieșit la agățat pe facebook

Deputatul Mitralieră a ieșit la agățat pe facebook

-

Cunoscutul parlamentar Cătălin Rădulescu, supranumit “Deputatul Mitralieră”, a încercat să o “agaţe” pe Facebook pe Liliana Laffineur, artist plastic şi PR la localul Freddo din Centrul Vechi al Capitalei. Numai că aceasta a făcut totul public, scrie CanCan.

Rădulescu este supranumit Berlusconi de Pitești.

Sătulă de insistenţele lui Rădulescu, Liliana Laffineur i-a transmis acestuia, la un moment dat, un mesaj dur: “Nu mă interesezi ca bărbat!”. Văzând că nu mai are nicio şansă de reuşită, Rădulescu a început să îi scrie mesaje urâte Lilianei. “Oau. Adevărul e că eşti o femeie fatală şi eu un fraier. Mă faci să râd, i-a răspuns acesta. A fost momentul în care Liliana Laffineur a decis să îl pună definitiv la punct pe Cătălin Rădulescu. “Acceptă realitatea fără să jigneşti, domnule parlamentar. Nu mă consider femeie fatală dar nici o pradă uşoară. În rest, succes la agăţat pe Facebook. P.S. Când un bărbat insistă nu e neapărat fraier, doar agasant, i-a replicat ea.

Politicianul şi-a atras porecla “Deputatul Mitralieră” după ce a declarat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou. Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”, a declarat acesta.

catalin-radulescu-465x390Ziarul Ancheta, în ediţia din 4 august 2011, a publicat un ma­te­rial în care o tînără de 20 de ani l-a acuzat pe omul de afa­ceri Cătălin Rădulescu, patronul ei, că a încercat s-o violeze, să o su­­pună la diverse perversiuni se­xuale, într-un hotel de lux din Si­biu. Tânăra era secretara lui Rădulescu.

Tot ziarul Ancheta, dar în ediţia din 18 decembrie 2011, a scris despre un scandal dintre Cătălin Rădulescu şi Poliţia Rutieră, pe seama unei maşini de lux: „În urmă cu aproximativ trei ani, omul de afaceri Cătălin Rădulescu, alias Berlusconi, rupea gura tîrgului la volanul unei maşini de fiţe cum nu prea mai văzuse Piteştiul pî­nă la vremea aceea: un Hummer H2, o maşină al cărei preţ de ca­talog era cotat în jurul a 4 miliarde lei vechi.ucuria de a şofa o maşină de asemenea calibru i-a fost spulberată la un moment dat de poliţiştii de la Circulaţie, care au descoperit că omul de afaceri ar­ge­şean nu avea permis de categoria C, necesar pentru a condu­ce un hummer.

Şi site-ul argeşeanul.com, în ediţia din 13 iunie 2012, a publicat un material despre afacerile desfăşurate de Rădulescu. În respectivul material, acesta era acuzat că a dat ţepe de miliarde, după ce a încasat bani pentru lucrări pe care nu le-a executat.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...