spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeDeputatul Folescu despre Bugetarul de lux al României: Ne vorbește despre moralitate...

Deputatul Folescu despre Bugetarul de lux al României: Ne vorbește despre moralitate și integritate un om care beneficiază de două pensii speciale, de la Parlamentul European și Consiliul Europei, și o rentă viageră în valoare de 300.000 euro, dar pozează în adversarul pensiilor de lux

-

Pentru a asigura cea mai eficientă și rapidă metodă de absorbție a fondurilor din PNRR, PSD a propus și a reușit să impună ca Agențiile pentru Dezvoltare Regională să fie cele care vor gestiona și care vor face plățile către beneficiari pentru investițiile cu impact asupra dezvoltării regionale. Au fost deja extrase țintele și jaloanele necesare care vor permite urmărirea îndeaproape a implementării proiectelor câștigătoare, afirmă pe Facebook deputatul PSD de Mehedinți Cornel Folescu.

Constat cu amărăciune că USR, prin bugetarul de lux al României, continuă practica dezinformărilor cu care ne-a obișnuit în ultima vreme. Ne vorbește despre moralitate și integritate un om care beneficiază de două pensii speciale, de la Parlamentul European și Consiliul Europei, și o rentă viageră în valoare de 300.000 euro, dar pozează în adversarul pensiilor de lux. În schimb, absolut nimic din ce susține nu este susținut de vreo prevedere legală actuală sau aplicabilă în viitorul apropiat. Și dacă tot am ajuns la capitolul USR, vă mai spun un lucru: toată această degringoladă cu testarea elevilor în școli se datorează ineficienței și incompetenței miniștrilor USR care nu au fost capabili să pună la punct un sistem viabil, deși au avut toată vara la dispoziție și știau că urmează un nou val de infectări. Nu în ultimul rând, doresc să asigur toți românii că vor putea să crească și să reproducă, în continuare, porc în gospodărie. Vom avea grijă ca forma finală a legii care va trece de Camera Deputaților să cuprindă cu claritate aceste aspecte astfel încât să ne putem continua tradiția, mai spune Folescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img