spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeDeputatul Folescu: Au fost deblocate fondurile necesare pentru plata subvențiilor și a...

Deputatul Folescu: Au fost deblocate fondurile necesare pentru plata subvențiilor și a ajutoarelor oferite de stat pentru susținerea fermierilor

-

Continuăm deblocarea României atât pe plan politic, cât și în domeniile economic și sanitar și absolut nimeni nu rămâne în urmă. Guvernul a aprobat Pachetul Social inițiat și susținut de PSD prin care, începând din luna ianuarie, vor crește alocațiile, punctul de pensie, salariul minim și vor beneficia de sprijin cei mai vulnerabili dintre români. Totodată, au fost deblocate fondurile necesare pentru plata subvențiilor și a ajutoarelor oferite de stat pentru susținerea fermierilor. Astfel, va fi reluat ritmul plăților la timp, iar fermierii, crescătorii de animale și producătorii de legume în spații protejate își vor primi banii cuveniți, afirmă deputatul PSD de Mehedinți, Cornel Folescu.

Am primit foarte multe mesaje de la dumneavoastră cu privire la obligativitatea certificatului verde la locul de muncă și vreau să știți că am acordat o atenție deosebită fiecăruia în parte. Pe bună dreptate, unii ați fost revoltați, alții temători, dar cu atât mai mult mă bucur să vă pot spune acum că actuala formă a proiectului de lege privind certificatul STOP Covid elimină toate elementele discriminatorii din varianta precedentă și propune proceduri transparente și predictibile atât pentru firme, cât și pentru angajați, mai spune Folescu..

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img