spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăPoliticaDeputată PMP: Cer Guvernului PSD să înceteze exploatarea fără ruşine a temei...

Deputată PMP: Cer Guvernului PSD să înceteze exploatarea fără ruşine a temei egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi şi să renunţe la prostiile legislative pe această temă.

-

”Simplul fapt că un ministru este femeie nu are, în esenţă, nicio valoare. Important este cât de competent, cât de performant şi cât de onest este acel ministru”. Declarația politică făcutî în parlament aparține unei femei, deputata PMP Nicoleta Bozianu, care cere puterii să renunțe la ”prostia legislativă” legată de egalitatea de șanse între femei și bărbați, scrie Inpolitics.

”Deşi sunt femeie, nu cred că în politică genul ocupanţilor de funcţii publice are vreo importanţă. În a fi femeie, nu ai niciun merit. În a fi competent sau incompetent, meritul sau vina îţi aparţine în totalitate. De aceea, cred că este limpede pentru toată lumea că povestea Guvernului PSD care avantajează femeile reprezintă doar praf în ochii românilor, aruncat de o guvernare care nu se poate lăuda cu nimic altceva. Ultima aberaţie pe această temă este iniţiativa care obligă angajatorii de stat sau privaţi să încadreze experţi de gen, a căror fişă a postului ar fi să se asigure că femeile sunt egale în şanse cu bărbaţii. În fapt, această iniţiativă pe care – ca femeie – nu mă sfiesc să o calific drept o aiureală de politruc comunist, va împovăra bugetul de stat şi bugetele firmelor cu o clasă de tăietori de frunze la câini(…) Cer Guvernului PSD, domnului Dragnea şi doamnei Dăncilă, să înceteze exploatarea fără ruşine a temei egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi şi să renunţe la prostiile legislative pe această temă.” mai spune Bozianu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img