spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăSocialDeputat USR-PLUS vrea capul lui Clotilde după scandalul spitalelor: Trebuie luată o...

Deputat USR-PLUS vrea capul lui Clotilde după scandalul spitalelor: Trebuie luată o decizie la nivel de partid cu această doamnă!

-

”Este inadmisibil că nu a stat de vorbă cu managerii de spital! Acest lucru pe care îl face colega mea este complet greșit. Nu ai voie să întrerupi o finanțare până nu găsești o altă resursă. Dacă s-a luat această decizie, e o gravă greșeală. Trebuie luată o decizie la nivel de partid cu această doamnă!”, a declarat la Antena 3 Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, după ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a tăiat finanțarea pentru mai multe spitale între care Grigore Alexandrescu, cel mai mare spital pentru copii din România.

- Reclama -

Clotilde Armand și consilierii PNL și USR-PLUS au tăiat finanțarea la 4 dintre cele mai mari spitale din Sectorul 1: Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img