spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasămediuDeputat UNPR: „Cine este mai mare în grad ca mine, să...

Deputat UNPR: „Cine este mai mare în grad ca mine, să se ridice în picioare!”

-

Deputatul Marin Anton a fost prezent vineri, 1 aprilie, în comuna Malu pentru a-l susţine pe Eugen Şoava pentru candidatura la un nou mandat de primar.
Profitând de faptul că era 1 aprilie, Marin Anton, mai în glumă, mai în serios, a lansat o întrebare care unora le-a dat fiori:„Este cineva mai mare în grad decât mine aici?”În cele din urmă, deputatul a explicat această întrebare, printr-o întâmplare recentă din parlament, scrie Giurgiu pe surse.

„Să vă spun una, care s-a întâmplat acum, de ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi, că tot se poartă. Să vă spun una, care s-a întâmplat în Parlamentul României. Domnul Coldea, adjunctul şefului SRI, a avut o problemă cu mai mulţi parlamentari şi a fost chemat în comisia SRI de la parlament. Este adevărat, nu este banc. Când a intrat în sală, s-au închis uşile şi a întrebat: Este cineva mai mare în grad ca mine aici?
Nu s-a ridicat nimeni. Aceasta în condiţiile în care era chemat acolo să dea raportul, să fie luat la întrebări. Aşa că… vedeţi.. este cineva, vreun acoperit sau descoperit mai mare în grad ca mine aici? Nu uitaţi, astăzi este 1 aprilie.” a completat Marin Anton

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img