Deputatul Marin Anton a fost prezent vineri, 1 aprilie, în comuna Malu pentru a-l susţine pe Eugen Şoava pentru candidatura la un nou mandat de primar.
Profitând de faptul că era 1 aprilie, Marin Anton, mai în glumă, mai în serios, a lansat o întrebare care unora le-a dat fiori:„Este cineva mai mare în grad decât mine aici?”În cele din urmă, deputatul a explicat această întrebare, printr-o întâmplare recentă din parlament, scrie Giurgiu pe surse.

„Să vă spun una, care s-a întâmplat acum, de ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi, că tot se poartă. Să vă spun una, care s-a întâmplat în Parlamentul României. Domnul Coldea, adjunctul şefului SRI, a avut o problemă cu mai mulţi parlamentari şi a fost chemat în comisia SRI de la parlament. Este adevărat, nu este banc. Când a intrat în sală, s-au închis uşile şi a întrebat: Este cineva mai mare în grad ca mine aici?
Nu s-a ridicat nimeni. Aceasta în condiţiile în care era chemat acolo să dea raportul, să fie luat la întrebări. Aşa că… vedeţi.. este cineva, vreun acoperit sau descoperit mai mare în grad ca mine aici? Nu uitaţi, astăzi este 1 aprilie.” a completat Marin Anton

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?