Deputatul român Miron Ignat consideră că România trebuie să prietenească cu Rusia și să dezvolte relații comerciale reciproc avantajoase. Declarația a fost făcută într-un interviu oferit presei ruse, transmite Sputnik

Miron Ignat în vârstă de 75 de ani este deputat din partea comunităţii ruşilor lipoveni din anul 2000.

“Trebuie să prietenim cu Rusia pentru că vecinii sunt dați de la Dumnezeu. Trebuie să facem comerț, să avem relații bune și prietenoase. Statele care întrețin relații normale cu Rusia cumpără gaz la preț mai mic. Pentru România, care își arată colții și amenință cu pumnul Rusia, prețurile sunt mai mari. De ce să nu prietenim? Acum împotriva Rusiei au fost introduse sancțiuni. Spuneam: priviți rafturile din supermarketurile din Rusia: doar sticle de vin italian, franțuzesc, ungar și nicio sticlă de vin românesc. Toată producția e din Olanda, Polonia, Italia, iar cea românească lipsește. Oare e un lucru bun?”, a spus deputatul român.

Miron Ignat face parte din grupul parlamentar de prietenie cu Federația Rusă și în viitorul apropiat intenționează să propună un plan de parteneriat cu Duma de Stat de la Moscova. 

“Vom încerca să obținem resurse din bugetul de stat pentru ca în acest an să invităm în România o delegație din Federația Rusă”, a declarat deputatul român.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?