Deputat PSD CONFIRMĂ că mii de pesediști vor fi aduși din țară la parada militară de 1 decembrie

0
55

Mii de pesediști din țară vor fi aduși joi la parada militară de 1 decembrie  de la Arcul Triumf, a confirmat deputatul PSD Iulian Iancu miercuri seară într-o emisiune la B1 TV.

Iancu a spus că aceștia vor fi îmbrăcați în costume naționale specifice zonelor de unde provin.

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a precizat miercuri, într-un comunicat remis presei, că PSD nu va organiza nicio formă de protest sau manifestare negativă pe 1 Decembrie.

„În legătură cu informaţiile apărute în presă, potrivit cărora PSD intenţionează să organizeze mâine, la defilarea de Ziua Naţională, un miting de protest, ca urmare a neinvitării unor lideri PSD şi ALDE la evenimentele de 1 Decembrie, precizez că: Partidul Social Democrat nu organizează nicio formă de protest sau manifestare negativă”, se arată în comunicat.

Dragnea afirmă că a primit informaţii că „se încearcă atribuirea PSD a unor altercaţii prin infiltrarea”, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor „provocatori profesionişti”, cu scopul de a „culpabiliza” PSD şi de a crea „emoţie favorabilă” celorlalte forţe politice.