spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăParlamentare 2016Deputat PSD CONFIRMĂ că mii de pesediști vor fi aduși din țară...

Deputat PSD CONFIRMĂ că mii de pesediști vor fi aduși din țară la parada militară de 1 decembrie

-

Mii de pesediști din țară vor fi aduși joi la parada militară de 1 decembrie  de la Arcul Triumf, a confirmat deputatul PSD Iulian Iancu miercuri seară într-o emisiune la B1 TV.

- Reclama -

Iancu a spus că aceștia vor fi îmbrăcați în costume naționale specifice zonelor de unde provin.

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a precizat miercuri, într-un comunicat remis presei, că PSD nu va organiza nicio formă de protest sau manifestare negativă pe 1 Decembrie.

„În legătură cu informaţiile apărute în presă, potrivit cărora PSD intenţionează să organizeze mâine, la defilarea de Ziua Naţională, un miting de protest, ca urmare a neinvitării unor lideri PSD şi ALDE la evenimentele de 1 Decembrie, precizez că: Partidul Social Democrat nu organizează nicio formă de protest sau manifestare negativă”, se arată în comunicat.

Dragnea afirmă că a primit informaţii că „se încearcă atribuirea PSD a unor altercaţii prin infiltrarea”, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor „provocatori profesionişti”, cu scopul de a „culpabiliza” PSD şi de a crea „emoţie favorabilă” celorlalte forţe politice.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...