spot_img
8.2 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvaluiriDeputat PNL, atac la Ludovic Orban: PROFUND GREȘIT

Deputat PNL, atac la Ludovic Orban: PROFUND GREȘIT

-

Ideea că PNL ar putea să dorească organizarea de alegeri anticipate este profund greșită,a scris pe facebook deputatul PNL Daniel Gheorghe după ce liderul PNL Ludovic Orban a anunțat vineri seară că dorește alegeri anticipate.

Asta din 2 motive mari și late : – anul 2018 este anul Centenarului Marii Uniri și ideea unei curse electorale este absolut nefericită, singura chemare la urne care se poate realiza într-un astfel de an simbolic fiind cea pentru votul la Referendumul pentru Familie, cea mai mare inițiativă civică din istoria României ; – dacă ar fi alegeri anticipate tot PSD, deși cu un scor simțitor mai mic, ar ieși acum pe primul loc iar pt preluarea guvernării PNL ar fi obligat să se alieze cu încă vreo 3 partide mici și ar rezulta un compromis politic total dezavantajos, o guvernare scindata, fără forță de mișcare și nicio urmă de național-liberalism real pe acolo. De aceea cred că nu pică cerul pe nimeni dacă mai stăm în opoziție până în 2020 și atunci venim tare și câștigăm alegeri dar nu oricum! Însă acest lucru se poate obține doar cu un mesaj curaj și drept consolidat pe un program care să pună accent pe libertate personală, identitate românească și capital autohton !, susține Gheorghe.

- Advertisement -

Preşedintele PNL Ludovic Orban a precizat, vineri, că formaţiunea sa va susţine toate demersurile necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate, întrucât PSD nu mai are legitimitate, iar programul de guvernare actual nu mai are legătură cu cel din campania electorală.

„Susţinem anticipatele. PSD nu mai are legitimitate. Programul de guvernare nu mai are legătură cu cel prezentat în campanie, cu minciunile gogonate pe care le-au susţinut atunci. Întoarcerea la popor e naturală”, a spus Orban.

- Advertisement -

„Vom susţine toate demersurile necesare pentru a ajunge la anticipate”, a adăugat liderul PNL, în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri trasmisă live pe Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img