spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeDeputata Horga: Comisia Europeană ia în calcul creșterea sumei alocate pentru fermierii...

Deputata Horga: Comisia Europeană ia în calcul creșterea sumei alocate pentru fermierii români afectați de importurile de grâne din Ucraina

-

Comisia Europeană ia în calcul creșterea sumei alocate pentru fermierii români afectați de importurile de grâne din Ucraina. Există o șansă reală pentru fermierii români în urma intervenției președintelui Klaus Iohannis la Consiliului European, unde a vorbit despre situația agricultorilor din țara noastră, afirmă deputata PNL de Giurgiu Gabriela Horga pe facebook.

CE MAI SUSTINE GABRIELA HORGA:

- Advertisement -

Sprijinul pentru revizuirea sumei (propunerea Comisiei este de 10,05 milioane de euro) a fost confirmat de la cel mai înalt nivel. ”Sunt recunoscătoare României care a făcut o moțiune și a cerut să analizăm creșterea acestei sume pentru fermierii din statele din prima linie”, a declarat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Din primul moment, mai mulți lideri ai Partidul Naţional Liberal au precizat că suma propusă de Comisia Europeană nu acoperă nici pe departe pierderilor fermierilor români. Implicarea președintelui Klaus Iohannis și răspunsul primit au dovedit că oficialii europeni ascultă atunci când le sunt prezentate argumente.

România nu este marginalizată la nivelul UE, așa cum încearcă să acrediteze unii politicieni disperați să obțină voturi. Populismul îmbrățișat de unii dintre politicienii de la noi este calea sigură spre eșec în relația cu Uniunea Europeană.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img