spot_img
14.8 C
București
duminică, mai 19, 2024
Acasă#CentenarDepartamentul #Centenar condus de un fotbalist ratat

Departamentul #Centenar condus de un fotbalist ratat

-

Paul Claudiu Cotîrleț are 29 de ani și, din luna noiembrie 2017, conduce Departamentul Centenar, având funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii. Este fiul chirurgului Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului de Urgență din Moinești, județul Bacău. Familia sa deține și singurul spital privat din zonă. A fost șef de cabinet al senatorului Niculae Bădălău (actualmente președinte executiv al PSD), iar în vara lui 2017 − fiindcă primarul din Moineşti fusese ales senator − a candidat din partea PSD pentru primăria oraşului său natal. A pierdut în fața candidatului ALDE.Apoi a fost numit șef al Departamentului Centenar, redenumit Departamentul Identitate Naţională. Pentru evenimentele aniversare din 2018, acest departament dispune de un buget de 150 de milioane de lei (peste 32 de milioane de euro), scrie PressOne.

Într-un interviu pentru sursa citată, acesta a declarat că nu cunoaște numele niciunui prozator sau poet tânăr de azi și a mărturisit că a ales cariera de politician când și-a dat seama că nu mai poate ajunge un fotbalist de nivelul pe care şi-l visa.

- Advertisement -

A absolvit un curs la Colegiul Național de Apărare, care se numește „Probleme actuale ale securității naționale” care „se adresează ofiţerilor cu gradul de colonel/similar, precum şi experţilor civili care ocupă sau urmează să ocupe funcţii de conducere de nivel înalt”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img