spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriDENUNȚUL ELENEI UDREA LA DNA: Sorina Matei, Coldea, Kovesi și șantajarea...

DENUNȚUL ELENEI UDREA LA DNA: Sorina Matei, Coldea, Kovesi și șantajarea șefului Parchetului Militar din DNA

-

În documentul depus în 30 ianuarie la DNA, Elena Udrea face mai multe denunțuri.Față de elementele deja cunoscute, Udrea afirmă în denunț că omul de afaceri Nicolae Dumitru zis Niro ar fi cumpărat de la RAAPS o vilă pentru generalul Florian Coldea. Fostul ministru spune că ar fi vorba de vila Bujorul de la Neptun. Udrea mai spune că unul din oamenii apropiați lui Niro ar fi Nicolae Badea de la Aedificia Carpați. Pe Alina Bica, mai spune Udrea, Kovesi a pus-o sub ascultare. „Cel care detine secretele tuturor poate santaja (…) am vazut cum judecatorul Grebla a fost acuzat imediat ce nu a fost de acord cu legile propuse de SRI. Vedem cu Daniel Morar este (…) si nu m-ar mira sa fie acuzat (…) tot pentru ca nu a votat cum trebuia la CCR”, a scris Udrea în denunțul depus la DNA.
Udrea susține în denunț că jurnalista Sorina Matei este plătită la ordinul generalului Coldea de omul de afaceri Nicolae Dumitru zis Niro, arestat la domiciliu în dosarul Microsft.
coldeamatei
Mai mult, Udrea mai spune în denunț că Florian Coldea nu va fi cercetat de DNA deoarece șeful Parchetului Militar din DNA este soțul procuroarei Mariana Alexandru, dată afară din DNA după ce cei doi (Coldea și Kovesi) ar fi prins-o că îi dădeea informații din dosare lui Viorel Hrebenciuc, sugerând un șantaj în acest sens.
udrera

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img