spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăcoronavirusDentista din Suedia pro vaccinare își toarnă tatăl: "Ca să fie circul...

Dentista din Suedia pro vaccinare își toarnă tatăl: „Ca să fie circul complet, iese și ăl bătrân la scandal și zice că nevastă-sa și fie-sa sunt damblagiaoice și/sau mânate de interese pluseristice s-o joace pe propagandă”

-

O mai știți pe dentista aia rezistă din Suedia, colegă de ONG cu Dănileț, care o ardea epidemioloagă pe la televizorul în culori și pe care o țin ăia ai lu’ Gheorghiță de consultant (mai nou, onorific)? Acum îl reclamă, pe pagina oficială RO Vaccinare, pe tac-su, fost coleg cu ea de trăiri cu plăcuțe suedeze prin Piața Victoriei, între timp sucit și trecut la militantism anti-restricții cu Terheș, că umblă liber, infectat și netestat, prin Scandinavia mare, a scris pe Facebook jurnalistul Victor Ciutacu.

Îl și avertizează că, spre deosebire de nevastă-sa, triplu înțepată, dar infectată fără să iasă din casă, el o să crape în chinuri. L-ar și aresta un pic, dar pare că nu prea are cum. Ca să fie circul complet, iese și ăl bătrân la scandal și zice că nevastă-sa și fie-sa sunt damblagiaoice și/sau mânate de interese pluseristice s-o joace pe propagandă. Și, ca să fie treaba oablă, înainte să se ducă prin piețe la proteste, trage o baie despuiat prin zăpadă. Muică, suntem neam de piatră!, mai spune Ciutacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img