spot_img
20.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriDEMITEREA GENERALULUI DUMBRAVĂ. Dezvăluirile colonelului Dragomir și un loc de joacă

DEMITEREA GENERALULUI DUMBRAVĂ. Dezvăluirile colonelului Dragomir și un loc de joacă

-

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a dezvăluit, marți, în emisiunea „100 de minute” de la Antena 3, mai multe detalii din interiorul Serviciului, după trecerea în rezervă a generalului SRI Dumitru Dumbravă.

- Reclama -

„Plecarea generalului Dumbravă este de zece ori mai importantă decât plecarea lui Coldea. A fost unul dintre cei mai inteligenți oameni din Serviciu, dar Comisia SRI are multe dovezi care arată implicarea ilegală. Lucrul acesta mă duce la următoarea idee, a plecat, dar trebuie să răspundă pentru faptele pe care le-a comis și să meargă la pușcărie. Eu m-am întâlnit odată cu generalul Dumbravă pe 11 ianuarie 2015, într-o duminică, iar pe 12 ianuarie am fost luați de acasă și eu și soția. Pe 11 ianuarie m-am întâlnit cu generalul Dumbravă, din întâmplare, la un loc de joacă pentru copii, eram cu cel mic și dumnealui era cu cel mic. Copiii s-au jucat împreună, ne-am salutat, băiatul lui îl mângâia pe cel mic al meu pe cap. M-a privit în ochi, și vă spun asta că am probe, știind că a doua zi dimineață atât eu cât și soția vom fi ridicați de acasă și copiii vor fi duși la grădiniță și la școală de mașinile poliției pline de ofițeri de poliție judiciară și procurori. Deci în dimineața zilei de 12 ianuarie, eu și soția am fost duși la DNA și știind că nu avea cine să ducă copiii, mașinile poliției și DNA-ului au fost cele care au dus copiii la grădiniță și la școală. Eu nu m-am mai întors decât după șase luni acasă. Deci ăștia sunt oamenii și sunt adevărați torționari care trebuie să plătească. Îmi exprim încrederea că există și procurori onești, care trebuie sprijiniți. Nu putem să credem că toți procurorii sunt parte a statului paralel. Uneori, oamenilor cred că nu le vine să creadă ce se întâmplă în România”, a spus Daniel Dragomir.(…)

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, trecerea în rezervă începând cu 1 septembrie a doi generali SRI, unul fiind Dumitru Dumbravă, iar celălalt Dan-Valentin Căpşună.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi, 28 august a.c., Decretul privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Dumbravă Dumitru din Serviciul Român de Informaţii, la data de 1 septembrie 2018 şi Decretul privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Căpşună Dan-Valentin din Serviciul Român de Informaţii, la data de 1 septembrie 2018”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Dumbravă nu a fost înaintat în grad în comparație cu celălalt general.

Trecerea în rezervă a generalului Dumitru Dumbravă a fost anunţatyă în cursul zilei de marţi de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir.

„Generalul Dumitru Dumbrava, creatorul campului tactic si unul din cei mai importanti pioni ai statului paralel, tocmai a fost trecut in rezerva. Conducerea SRI mai face un pas important pentru democratizarea serviciului. Eforturile tuturor celor ce au iesit sa lupte public cu abuzurile incep sa dea roade”, a scris fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, pe blogul Romania30.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...