spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeDelon jr s-a fotografiat în Oradea. Filmează cu Mickey Rourke într-un film...

Delon jr s-a fotografiat în Oradea. Filmează cu Mickey Rourke într-un film realizat de un preot ortodox

-

Actorul franco-american Anthony Delon, fiul celebrului actor francez Alain Delon, a postat sâmbătă pe Instagram o filmare făcută în timp ce se plimbă prin parcul I. C. Brătianu din Oradea, transmite Ebihoreanul.

„Salutare tuturor. O să vă explic tuturor ce fac aici. Sunt în România, la Oradea, voi începe filmările luni, la un film românesc, a unui tânăr realizator de 37 de ani”, a spus Delon.

„Prima este că participă Mikey Rourke, a doua că realizatorul este preot ortodox, are patru copii și a făcut filme selecționate la Berlin, la Moscova. Filmul este despre jocuri politice, deloc rău, nu? Dar nu vă pot spune acum mai multe…”, a spus Anthony Delon, cu trimitere la scenaristul şi regizorul Ciprian Mega, parohul Bisericii Sfântul Spiridon din cartierul Rogerius.

Acesta şi-a încheiat intervenţia cu expresia „e puţin frig aici”. În imagini se vede și zăpada care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a acoperit parcul.

Actorul Anthony Delon va participa începând de luni la filmările producţiei independente „21 de rubini”, în care va juca rolul rusului Yuri, prietenul eroinei principale, procuroarea Nina nominalizată la funcţia de procuror general al României și interpretată de Corina Moise.

Lista celebrităţilor care vor filma în următoarele două săptămâni şi jumătate la Oradea este deschisă de starul american Mickey Rourke, care va interpreta rolul secretarului de stat american, Mickey Mandovanis, şi o mai cuprinde pe italianca Elisabetta Pellini, al cărui personaj, Nicoletta Delalachisesa, este reprezentantul Comisiei Europene.

Printre cei circa o sută de actori români care vor participa la filmări se numără Dorel Vişan, Ela Ionescu, Magda Catone, Răzvan Vasilescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img