spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăUncategorizedDelegația Rusiei s-a supărat și nu a mai mers la Adunarea Parlamentară...

Delegația Rusiei s-a supărat și nu a mai mers la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

-

Delegația Rusiei a decis să renunțe la deplasarea la Strasbourg, la sesiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Hotărârea a venit în contextul în care reprezentanților Rusiei le-a fost restricționată libera deplasare prin Strasbourg, pe motiv că sunt vaccinați cu un ser care nu este recunoscut la nivelul Uniunii Europene, relatează presa de la Moscova. 

Anterior acestei decizii, președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a scris pe pagina sa de pe rețeaua Telegram că delegația rusă nu ar trebui să participe la sesiunea APCE după ce membrilor ei le-a fost restricționată libera deplasarea prin Strasbourg. 

- Reclama -

”Delegației ruse la sesiunea APCE i s-a interzis libera deplasare prin Strasbourg pe motiv că UE nu recunoaște vaccinarea cu serul rusesc ”Sputnik V”. Este o decizie nedreaptă în primul rând față de cetățenii noștri. Cetățeni care și-au ales deputații care să le reprezinte interesele lor, interesele țării”, a scris Volodin. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...