spot_img
30.6 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeDelegația parlamentară la Lockheed Martin. Deputata Horga: România este dedicată și angajată...

Delegația parlamentară la Lockheed Martin. Deputata Horga: România este dedicată și angajată în consolidarea relațiilor cu SUA în toate domeniile de activitate și cooperare

-

Am efectuat, împreună cu delegația Camerei Deputaților, o vizită la Lockheed Martin, o companie Americană aerospațială de securitate care are aproximativ 114.000 de angajați în întreaga lume, specializată în domeniul militar, al securității și al tehnologiilor avansate. Este cel mai mare furnizor de echipament aerospațial și tehnologic al armatei SUA și cea mai mare firmă de produse și servicii militare la nivel mondial, a anunțat pe Facebook deputata PNL de Giurgiu, Gabriela Horga.

- Reclama -

Compania Lockheed Martin este prezentă de 25 de ani în România, fiind implicată în mai multe proiecte care au un impact semnificativ în diverse domenii. Recent, ministrul Economiei şi cei doi vicepreşedinţi ai companiei Lockheed Martin, Ray Piselli şi Dennis Goege, au semnat scrisoarea de intenţie prin care firma americană îşi exprimă disponibilitatea de a încheia parteneriate cu statul român pentru investiţii în industria aeronautică din România.Am subliniat că România este dedicată și angajată în consolidarea relațiilor cu SUA în toate domeniile de activitate și cooperare, iar cooperarea in acest domeniu este importantă pentru România, atât prin achizițiile de tehnică militară modernă, cât și prin investițiile în companiile românești din aeronautică, și prin transferul de tehnologie către acestea, mai spune Horga.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img