spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăEconomieDeja au fost rezervate 60% din locurile din pensiunile din Deltă pentru...

Deja au fost rezervate 60% din locurile din pensiunile din Deltă pentru Paște

-

Pensiunile din Deltă care vor fi deschise turiştilor în perioada sărbătorilor pascale au deja rezervate până la 60% din locuri, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Cătălin Ţibuleac.

- Reclama -

El estimează că anul acesta va fi unul bun pentru operatorii turistici din rezervaţie care au supravieţuit primului an de pandemie şi şi-a exprimat speranţa că sunt false informaţiile referitoare la posibilitatea de a impune noi restricţii unităţilor de cazare, pe fondul prelungirii stării de alertă.

„Avem premisele pentru un sezon turistic relativ bun, având în vedere criza economică şi cea sanitară. Suntem la un grad de rezervare de până la 60% pentru sărbătorile pascale care vor coincide anul acesta cu 1 Mai. Se pare că Delta va rămâne şi în acest an destinaţia ideală de vacanţă. În acelaşi timp, rezervările până în luna octombrie ating procentual până la 20% din capacitate”, a menţionat preşedintele AMDTDD.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...