Tânărul de 32 de ani, din Sânandrei, judeţul Timiş, care, joi dimineaţa, a decapitat un bărbat, a fost reţinut de poliţişti imediat după ce a comis crima, fiind observat de oamenii legii în timp ce se plimba pe o stradă din localitate cu drujba în mână, transmite Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul în vârstă de 32 de ani, care a decapitat un bărbat de 44 de ani, în localitatea Sânandrei, joi dimineaţa, a fost prins imediat după ce a comis crima, de către poliţiştii timişeni.

Oamenii legii l-au observat pe tânăr pe o stradă din localitate, plimbându-se cu drujba în mână şi plin de sânge. Acesta a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, şi urmează să fie audiat, iar apoi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Din primele informaţii, se pare că tânărul de 32 de ani a tăiat uşa de la intrarea în casa victimei cu drujba. În locuinţă se aflau un bărbat de 44 de ani, copiii acestuia, doi băieţi de 14 şi 18 ani, precum şi prietena unuia dintre ei.

Băieţii şi fata au reuşit să fugă, iar adolescentul de 14 ani şi-a rupt un picior în timp ce a încercat să scape pe geamul din spate al casei.

Victima a fost prinsă în curtea casei, bărbatul fiind descoperit decapitat lângă un gard.

Crima s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi între victimă şi agresor.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?