spot_img
0.1 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeDE RÂSUL CURCILOR/Cum a "promovat" turismul românesc Toma Petcu, președintele Comisiei parlamentare...

DE RÂSUL CURCILOR/Cum a „promovat” turismul românesc Toma Petcu, președintele Comisiei parlamentare pentru transporturi și infrastructură, în Parlamentul European cu Falcă, Plumb și Marinescu

-

La invitația mea, în calitate de președinte al Comisiei pentru transporturi și infrastructură, o delegație a Comisiei pentru transport și turism din cadrul Parlamentului European vizitează România în perioada 23-25 mai. (…) Din delegația Comisiei Parlamentului European au făcut parte europarlamentarii: Marian-Jean Marinescu, Elżbieta Katarzyna Łukacijewska, Dorien Rookmaker, Rovana Plumb și Gheorghe Falca, a anunțat victorios pe Facebook parlamentarul PNL Toma Petcu.
Așa cum se observă din anunțul lui Petcu delegația „europeană” este formată MAJORITAR din 3 europarlamentari români, 2 de la PNL, unul de la PSD.

- Reclama -

Toma Petcu a făcut și o excursie pe bani publici pentru ca Plumb, Falcă și Marinescu să cunoască România:„Pe durata vizitei sunt prevăzute deplasări la Constanța și Tulcea în cadrul cărora vor avea loc întâlniri cu guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, operatori aeroportuari, precum și cu reprezentanți ai autorităților române. În actualul context geopolitic vor avea loc vizite de lucru la Isaccea – punctul de trecere al frontierei cu Ucraina și Galați – podul de la Giurgiulești- punctul de trecere al frontierei cu Republica Moldova”.

Toma Petcu a fost membru PNL, apoi ALDE, acum din nou PNL. Este parlamentar de Giurgiu. În privința sa au apărut în media mai multe acuzații privind afacerile din zona de energie, dar nu numai.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img