spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinDe la telefonul confiscat de Băsescu la cel confiscat de Ciolacu CONTROVERSA...

De la telefonul confiscat de Băsescu la cel confiscat de Ciolacu CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Da, scena din Parlament între George Simion și Virgil Popescu nu este de consumat de către cei care așteaptă soluții și o retorică parlamentară civilizată. Dar este soft față de scenele văzute în alte Parlamente, unde într-adevăr au avut loc conflicte contodente.

Dar „soluția” găsită este una tâmpită. Cică fără live-uri și înregistrări video din/în Parlament. Nu știu cine a fost/au fost „deștepții” care au decis asta sub conducerea „inteligentului” Ciolacu, dar putem să avem bănuiala rezonabilă că au lucrat în Miliția ceaușistă.

Adică ce se va face dacă deputatul Ionel sau senatoarea Vasilica scoate telefonul și filmează? Cheamă miliția și îl confiscă? Păi parlamentarul nu are imunitate? Facem ca pe vremuri Băsescu când i-a confiscat telefonul unei reporterițe care nu îi plăcea și considera că îl agresa? Instaurăm o mini-dictatură în Parlament?

George Simion nu este o lumină, iar stilul lui nu îl mestec, dar cei care conduc astăzi Parlamentul pare că sunt mult mai puțin dotați intelectual. Și îi bagă la greu procente lui George Simion. Numai că prostia nu doare!

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...