spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăhighlightDe ce s-au alertat americanii și britanicii că în România urmează un...

De ce s-au alertat americanii și britanicii că în România urmează un atentat terorist/ SRI TACE

-

O știre foarte ciudată. Marea Britanie și SUA și-au alertat cetățenii că în România există riscuri de antentate teroriste. Nici un oficial român nu a reacționat la anunțurile venite de la Londra și Washington D.C.

- Reclama -

În România, SRI nu a dat nici o replică la aceste informații și a păstrăt nivelul de alertă la acealași nivel, precaut.

Un analist militar a comentat pentru FLUX 24 că anunțul venit de la americani și britanici este foarte ciudat, mai ales că exista o bună relație cu SRI și că de obicei anunțurile se făceau de comun acord.

Ambasada Marii Britanii a plasat România la același nivel de amenințare teroristă ca Bulgaria, după ce vecinii de la sud au declanșat o amplă operațiune de prindere a teroriștilor de pe teritoriul lor.

Pe o scară de la 1 la 4 privind gradul de periculozitate, România se află la nivelul al doilea, conform autorităților londoneze.

Mesaje de avertizare au primit și cetățenii americani. În ultimele două zile,  în Bulgaria a fost alertă teroristă, din cauza unui eveniment petrecut recent, când un român a fost bănuit că ar fi fost afiliat grupării teroriste Statului Islamic, informație dovedită a fi falsă.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...