De ce ascunde SRI înregistrările din noaptea fugii lui Sebastian Ghiță

0
207

Sebastian Ghiță a dispărut în seara zilei de 19 decembrie 2016 dintr-o vilă de protocol a SRI din Bulevardul Primăverii din București, așa zisul obiectiv K2, unde oameni politici și șefi din servicii stăteau la chefuri, conform dezvăluirilor din serialul NOI SUNTEM STATUL semnat de Dan Andronic în Evenimentul Zilei.

Este informația CHEIE în SCANDALUL GHIȚĂ și pune responsabilitatea dispariției acestuia în sarcina principalului serviciului de spionaj pentru care a lucrat și a făcut afaceri de sute de milioane de euro.

Tot mai multe surse confirmă că dispariția acestuia ar fi avut loc după o lungă discuție cu generalul Florian Coldea, prim adjunct atunci al șefului SRI, dar și cu directorul Eduard Hellvig.

Jurnalista Sorina Matei a scris marți pe siteul său Ghiţă încercase “să rupă filajul” de mai multe ori. Ultima dată se pare că o făcuse chiar înainte să ajungă la vila de protocol a SRI. Pe strada Moliere, zonă cu străduţe înguste şi cu sensuri unice, pe colţ şi foarte aproape chiar de vila de protocol a SRI, K2.Ghiţă încercase “să rupă filajul” şi să lase impresia ofiţerilor DOS că s-a oprit acasă la fratele său, Alexandru Ghiţă, care locuieşte pe str. Moliere, şi ar fi rămas acolo, intrând direct în garajul subteran al complexului rezidenţial astfel încât maşina lui Ghiţă să nu mai poată fi văzută de DOS. Numai că Sebastian Ghiţă nu se oprise la complexul în care stă fratele său şi a continuat drumul, şoferul lui Ghiţă, Radu Tronaru, virând dreapta şi intrând imediat în vila SRI, K2. În discuţiile cu cei prezenţi la K2 Ghiţă şi-ar fi lăudat şoferul despre care spunea că este foarte performant încât poate rupe oricând filajul dispus de DNA Ploieşti, iar surse participante la întâlnire susţin că Ghiţă ar fi avut aceste discuţii despre cum “rupe filajul” nu numai cu câţiva membri ai comisiei parlamentare a SRI ci şi cu conducerea SRI, care a aflat chiar de la Sebastian Ghiţă că acesta rupe filajul, punând în dificultate măsurile operative dispuse de DNA Ploieşti şi implicit urmărirea penală, fiind în acel moment sub măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune menţinută de ÎCCJ .

O parte din aceste informații au fost prezentate în ultimele luni  și de FLUX 24.

Vila K2 din cartierul Primăverii unde Sebastian Ghiță ar fi fost văzut pentru ultima dată la cheful SRI este utilată cu tehnică de supraveghere sofisticată. Practic este o unitate de grad zero: NIMENI NU PUTEA INTRA ȘI NICI IEȘI DE ACOLO FĂRĂ A FII  MONITORIZAT.

Momentul CHEIE este cel în care Sebastian Ghiță părăsește recepția SRI și în CÂTEVA MINUTE dispare în neant. 

Cu ce mașină a plecat din vila conspirativă a SRI?

Poate SRI proba că Ghiță a părăsit locația sa conspirativă cu aceeași mașină cu care a venit?

A plecat Sebastian Ghiță cu altcineva? Și dacă da, CU CINE? 

Dacă cineva ar avea curiozitatea să verifice înregistrările video de la K2 va afla răspunsul. Dar nimeni nu vrea…

În presă după dispariția lui Sebastian Ghiță au fost transmise de către organele abilitate informații halucinante. Mașina mogulului ar fi forțat filajul pe DN 1 în drum spre Ploiești și mai apoi nimeni nu s-a dus de exemplu la domiciliul lui Sebastian Ghiță. Abia a două zi când Ghiță dispăruse oamenii legii s-au dus acasă la acesta… Era prea târziu.

Sună a conspirație… Sau mai bine zis a extragere….

CHEIA DISPARIȚIEI LUI SEBASTIAN GHIȚĂ SE AFLĂ LA K2, ADICĂ LA SRI….