spot_img
2.1 C
București
miercuri, ianuarie 19, 2022
AcasăDezvaluiriDe ce a ajuns ”bomba sexy” a PMP în război cu fostul...

De ce a ajuns ”bomba sexy” a PMP în război cu fostul partid: CE FUNCȚIE A OBȚINUT

-

Magda Bistriceanu, fosta imagine a PSD, mai apoi trecută și prin Forța Civică, devenită purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară, a început un război pe facebook cu partidul condus onorific de fostul președinte Traian Băsescu.

Magda Bistriceanu a fost o apărătoare a lui Traian Băsescu și a liderilor PMP. Când deputatul PMP Robert Turcescu l-a criticat pe Băsescu, Bistriceanu l-a acuzat că ar fi trădător.

Observ că un fost jurnalist, ieșit pe ușa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiții și „să-l tragă de urechi” pe fostul președinte!, scrie Bistriceanu pe pagina ei de Facebook.

Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcție de interese! Apreciez oamenii corecți și-mi pare rău că am susținut și am făcut campanie unui astfel de personaj, care ulterior și-a arătat adevăratul caracter!, mai afirma Bistriceanu.

Astăzi însă Magda Bistriceanu a devenit un critic dur al fostului președinte Traian Băsescu.

Surse politice spun însă că schimbarea de atitudine a Magdei Bistriceanu se explică prin numirea acesteia în funcția de administrator al Companiei Municipale Medicale care face parte din Holdingul București creat de primarul general Gabriela Firea.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...