Daum urlând: Nu sunteți români! Eu sunt mai român decât voi! De ce trebuie să mă dau la o parte? Spuneți doar despre contractul meu!

0
108

Selectionerul Christoph Daum a avut o reactie violenta in momentul in care a fost intrebat daca ar accepta sa plece de la nationala pe cale amiabila. Enervat de faptul ca a fost intrebat daca ar accepta sa renunte la clauza de reziliere pentru a parasi nationala Romaniei, Daum s-a enervat si a inceput sa tipe, scrie ziare.com.

„Nu este pe masa acest lucru! Nu stiu ce vreti de la mine! De ce trebuie sa ma dau la o parte? Spuneti-mi un lucru, spuneti-mi de ce ar trebui sa ma opresc. Numai rezultatele conteaza, doar clasamentul? Restul nu-l vedeti?”, a spus Daum, tipand, la conferinta.

Apoi, Daum i-a acuzat pe jurnalisti ca nu il sustin si nu vad numeroasele lucruri bune pe care le-ar fi facut.

„Niciodata nu spuneti un lucru bun despre Razvan Burleanu. Cum a luat FRF de la minus 12 milioane de euro si a dus-o la zero. Nu spuneti nimic despre lucrurile bune pe care le-am facut eu! Spuneti doar despre contractul meu!Va aratati adevarata fata! Nu sunteti romani! Eu sunt mai roman decat voi! Nu ajutati aceasta tara, distrugetiRomania! Asta e opinia mea! V-ati dat arama pe fata!”, a adaugat Daum.