Am observat de abia acum, cu deosebita placere ca doamna Kovesi continua sa utilizeze DNA in interes personal si mi-a facut plangere la Inspectia Judiciara din cadrul CSM. Trecand peste faptul ca procurorii DNA nu sunt justitia asa ca nu am atacat vreo independenta a justitiei, procurorii fiind parte a puterii executive….Modul in care DNA s-a identificat cu ideea de justitie este una nelegala si impotriva dispozitiilor constitutionale, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care zilele trecute a făcut dezvăluiri explozive.

POSTAREA LUI DANIEL DRAGOMIR:

De ce a facut asta Sefa DNA?
Ca si in cazul Sebastian Ghita este foarte previzibila. De oricate ori va fi intrebata de media despre dezvaluirile mele, va raspunde ca nu comenteaza declaratiile unui inculpat (apropos achitat pentru cinci infractiuni de o instanta de fond – adica de justitia care mi-a aparat viata fata de abuzurile DNA) si va spune ca a sesizat Inspectia care va investiga acest caz.
Doua probleme.
Eu nu sunt Sebastian Ghita.
Eu de abia astept sa merg la Inspectia judiciara pentru a discuta despre abuzuri si culoare, despre multe altele.
Si daca tot voi merge voi intreba ce se mai intampla cu sesizarea mea in cazul judecatoarei Ana Maria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti care in timp ce eram arestat in dosarul BlackCube (la arestul central fiind) mi-a mai dat un mandat de arestare in lipsa pe termen nelimitat.

PS. Am auzit tot felul de scenarii in spatiul public. Nu domnule Sorin Rosca Stanescu. Nu mi s-a facut frica. Am fost foarte foarte ocupat.
PS2. Mai multe despre afirmatiile fostului presedinte Basescu la B1. Maine.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?