spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriDaniel Dragomir, de la omul evreilor la omul rușilor și decorat de...

Daniel Dragomir, de la omul evreilor la omul rușilor și decorat de CIA

-

Din ceea ce am putut observa peste zi, propaganda SRL Coldea a deschis două linii de atac:1.Dragomir – omul rușilor.2.Dragomir trebuie dus în derizoriu, nu avea de unde să știe el secrete.Până mai ieri eram penal, apoi omul evreilor, mai nou sunt omul rușilor. Câte resurse de imaginație aveti…, a scris pe blog fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost decorat de CIA și a fost coordonatorul antitero din SRI cu serviciile secrete partenere.

- Reclama -

POSTAREA LUI DANIEL DRAGOMIR:

Voi aborda în această seară prima temă.

Punctul de lucru UM Hotnews poartă atacul pe tema rusă.

Fruntașul în câmpul muncii, Dan Tăpălagă, aplică principiile sovietice:

“Dai în noi? Dai în fabrici și uzine.”

“Dai în Coldea? Dai în siguranță națională”.

Propaganda acționează pe cel mai pur principiu bolșevic: Dragomir e dușmanul poporului și clar trebuie să fie omul rușilor. Că doară așa ne-a zis Coldea ieri, în interviu.

Ca să fiu clar. Nu.

Eu am vorbit de fapte și principii, de încălcări ale Constituției și de abuzuri.

Deranjează?

Știu, deranjează.

Vă invit să citiți ce spun alți trei jurnaliști despre culoarul media.

Liviu Mihaiu   

“Ba, mai mult, unul dintre halebardierii sistemului urlă: “Voi muri cu dinţii în gâtul vostru!”. Păi, ăsta e, măi, rolul agentului de influenţă? Violenţa, ca acţiune de constrângere socială, aplicată de un grup ascuns asupra restului societăţii, in vederea obţinerii unor anumite modele specifice de comportament, acţiuni sau a unei schimbări a gândirii colective a fost studiată de mult. Ei vor să gândeşţi ca ei, să te supui Măriei Sale Sistemul. Big Brother-ul guvernează in toată splendoarea şi strălucirea sa. Omerta e in casa puterii. Europenişti de tresă, lingăi de clanţe de ambasadă..cultivă terorare pentru instituirea in formă calificată a principiului dominoului; dacă nu le acorzi complezenţe şi nu le confirmi agendele, eşti vândut sau trădător. Ipochimenii au luat in stăpânire o ţară şi nimeni nu se revoltă.”

Sursa: http://m.gandul.info/puterea-gandului/de-ce-i-se-rupe-statului-politienesc-de-noi-si-noua-de-el-16735644

Dan Andronic

“Despre Dan Tapalagă, editorialistul de la Hotnews, locul unde apar materiale aproape identice cu cele de pe ziare.com, mi s-a spus, la un moment dat, că SRI ține legătura cu el printr-un om. Adică nu se comunica de la vârf, ceea ce poate însemna orice, de la Direcția de Acoperiți, până la un prieten comun, dar era o perioadă tulbure, întrucât Tapalagă era în conflict cu fostul purtător de cuvânt al SRI, Sorin Sava, pe care-l amenințase că-l dă afară.”

Sursa: http://danandronic.ro/ziaristi-cu-epoleti-cum-s-au-infiltrat-sri-sie-armata-si-internele-in-presa-operatiunea-noi-suntem-statul/

Patrick André de Hillerin

“În România pare perfect acceptabil ca un moderator de televiziune să mărturisească public faptul că a lucrat ani de zile în slujba unui serviciu secret, iar Justiția să-i condamne tot pe cei care au spus despre el că e ofițer acoperit.”

Sursa: http://www.catavencii.ro/hai-democratia-mea-sa-vedem-o-turturea/

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...