spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăAnalizeDandana și-a pus omul șef la ROMGAZ

Dandana și-a pus omul șef la ROMGAZ

-

Producătorul național de gaze Romgaz are un nou director general, respectiv Răzvan Popescu, fost director economic în companie, în timp ce fostul director general, Aristotel Jude, va rămâne director general adjunct. Popescu va fi interimar în următoarele patru luni, un moment cheie ținând cont că partenerul OMV Petrom se pregătește pentru a lua în 2023 decizia de investiție pentru exploatarea gazelor la Marea Neagră.

Răzvan Popescu a fost anterior Chief Financial Officer (Director Economic) al Romgaz, începând cu 14 decembrie 2020, conform CV-ului. Anterior, timp de opt ani (05/05/2012 – 11/12/2020), a fost arbitragist principal în cadrul Băncii Naționale a României (BNR). Între iunie 2007 și februarie 2010 el a fost agent pentru servicii de investiții financiare la SSIF Vienna Investment Trust.

Răzvan Popescu a absolvit în anul 2000 Colegiul Național Traian din Drobeta Turnu Severin din județul Mehedinți, de unde provine și ministrul Energiei Virgil Popescu poreclit Dandana pentru haosul creat în sistemul energetic dar și în scandalul facturilor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...