Dăncilă nu mai vrea mitinguri PSD

0
81
Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Adrian Candu, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si presdintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu (de la stanga la dreapta), viziteaza expozitia de marci postale prilejuita de aniversarea Centenarului Unirii de la 1918, "100 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania", marti 27 martie 2018, la Palatul Parlamentului. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la „Marius Tucă Show”, că viitorul candidat la prezidenţiale nu va fi anunţat pe Arena Naţională şi nici mitinguri nu trebuie să mai fie organizate. Liviu Dragnea a organizat, înainte de europarlamentare, zeci de mitingurir în ţară.

Întrebată dacă PSD îşi va lansa candidatul pe Arena Naţională, Viorica Dăncilă a spus: „Nu, nu vom face pe Arena Naţională. Nici mitinguri nu trebuie să facem din pnuctul meu de vedere. Eu cred că trebuie să fim în mijlocul oamenilor, iar PSD trebuie să se reintoarcă la acest mod de a face campanie”.