Dăncilă dă cu cartea în pădurile din PSD CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

0
166

de Andrei Bădin

Viorica Dăncilă a lansat o carte de interviuri și joi seară a făcut un teasing la Antena 3. Pe scurt îi acuză pe Ciolacu și Paul Stănescu de trădare și blat cu dreapta. Ea a povestit plastic cum a fost scoasă din scenă la un ceai cu lacrimi de crocodil de Ciolacu și de înțelegerile de culise ale latifundarului de Olt, Paul Stănescu.

Fără îndoială domna Dăncilă va lansa și alte povești picante. Nu știu însă dacă momentul lansării cărții și al atacului este cel mai bine ales: PSD a câștigat matematic alegerile parlamentare, dar e ce-i drept în Opoziție, însă zvonuri din spatele ușilor închise spun că prin toamnă am putea avea un guvern PNL-PSD. 

Doamna Dăncilă e probabil pe drept supărată că atunci când a demisionat de la șefia PSD Marcel Ciolacu i-a promis șefia organizației de femei și un post de parlamentar. A păcălit-o!

Chiar dacă aparent Ciolacu nu ar trebui să aibă probleme în partid, prin unele județe lucrurile fierb. Firea e nemulțumită de posibila revenire a lui Robert Negoiță, iar alții mărâie auzind că Victor Ponta bate la ușile partidului. Nu în ultimul rând în multe filiale focul mocnește după jocurile de la parlamentare și locale.

Marcel Ciolacu a încercat să dea PSD-ului o față convenabilă în fața anumitor capitale. A renunțat la tema națională făcând culoar AUR, iar opoziția-spun unii- e mai mult de operetă, iar vectorii de comunicare ai partidului (Dâncu, Cazanciuc etc) provin din cercul de intimii ai pădurilor din apropierea Capitalei.

Deocamdată Dăncilă dă cu cartea în PSD într-un moment în care pesediștii râdeau de păruiala din PNL. Să vedem însă cine o va urma. Atunci ne vom da seama dacă mijesc zorile revoluției roșii sau dacă totul se fâsâie ca la PNL. Enjoy!