Dăncilă: Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut. NU VOI CEDA

0
121

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duiminică, la şedinţa Consiliului Naţional al PSD că, în ciuda perioadei grele şi a jignirilor, nu va ceda. ”Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut”, transmite News.ro.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD (OFSD), Rovana Plumb, a declarat, la reuniunea de duminică a Consiliului Naţional al partidului, că întotdeauna, de câte ori a fost la guvernare, social-democraţii au performat.

„Daţi-mi voie înainte de a vă transmite câteva dintre mesajele organizaţiei de femei, ca, în numele acesteia şi sunt convinsă că şi al dumneavoastră al tuturor, să-i urăm doamnei prim-ministru ‘La mulţi ani, multă putere, credinţă!’. Sunt convinsă că împreună vom reuşi, vom face dreptate până la capăt, pentru că, da, noi îndrăznim să credem în România. Şi pentru că îndrăznim să credem în România şi pentru că suntem uniţi, acest moment politic de astăzi nu face altceva decât să demonstreze că PSD, întotdeauna, de câte ori a fost la guvernare a performat „, a afirmat Plumb.

Ea a susţinut că programul de guvernare este îndeplinit în proporţie de peste 50%.