spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasămareDAN VOICULESCU: DANIEL CONSTANTIN TREBUIE JUDECAT!

DAN VOICULESCU: DANIEL CONSTANTIN TREBUIE JUDECAT!

-

Din închisoare, în prima zi din 2015, Dan Voiculescu lansează pe blog un atac dur la adresa preşedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin, mâna sa dreaptă, despre care spune că va fi judecat în 2015 de Dumnezeu şi de Justiţie.

Dan Voiculescu spune despre Daniel Constantin că nu a avut conştiinţă:
felix1

2014 a fost un an greu in care am trait: – apogeul luptei mele politice cu Basescu Traian, – atacurile perfide venite din partea E Udrea si M Macovei, – lipsa de constiinta a lui Emilian Eva, Daniel Constantin si Camelia Bogdan.

- Advertisement -

De asemenea, Dan Voiculescu face o previziune sumbră pentru mâna sa dreaptă, Daniel Constantin:
felix2

Anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie. Acelasi lucru se va intampla si cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decat ca justitia sa faca dreptate.

Concluzia lui Dan Voiculescu: Am pierdut, temporar, libertatea de miscare dar mi-am pastrat onoarea, demnitatea, respectul si curajul.

- Advertisement -

Supărarea lui Dan Voiculescu pe Daniel Constantin se datorează faptului că acesta a hotărât ca Ministerul Agriculturii să se constituie parte civilă în dosarul ICA în care Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img