Dan Șova părăsit de celebra Cătălina Ștefănescu

0
199

Fostul ministru Dan Şova şi fostul deputat PSD Cătălina Ştefănescu s-au despărțit după ce recent au anulat nunta, scrie CanCan.

Dan Şova şi Cătălina au decis să pună capăt poveştii lor de dragoste care dura de mai bine de cinci ani.

Cătălina Ştefănescu a refuzat să ofere detalii despre motivele despărţirii, mulţumindu-se să confirme, voalat, faptul că nu mai formează un cuplu cu Dan Şova.

”Nu vreau să comentez. Nu mai vreau să apar cu nimic. Refuz să comentez ceva despre viaţa mea. De fapt, nu am vrut niciodată, dar acum nu mai văd interesul, atunci mai înţelegeam că, na, să zicem că eram oarecum publică, dar acum nu vreau să dau niciun detaliu”, a declarat Cătălina Ştefănescu, fosta iubită a lui Dan Şova, pentru CANCAN.RO.

Dan Şova anunţa în urmă cu doi ani că nunta cu Cătălina a fost anulată şi că el este singurul vinovat de starea în care a ajuns relaţia lor: ”Pe domnişoara Cătălina Ştefănescu am cerut-o de soţie în mod oficial, în urma unei relaţii serioase şi de lungă durată. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă. Din păcate, însă, în acest moment, nu este programată nunta şi, ca atare, nu există nicio dată stabilită pentru aceasta (…) Vina pentru incertitudinea relaţiei şi momentul delicat pe care-l traversăm îmi aparţine integral”.

Cătălina Ştefănescu a absolvit Facultatea de limbi străine (secţia engleză-rusă-portugheză), a studiat în afara graniţelor, iar apoi şi-a depus CV-ul la o firmă agricolă din Alexandria. Tânara s-a născut la Râmnicu Vâlcea, trăieşte în Bucureşti şi a reprezentat în Parlament o parte din populaţia Teleormanului, ea fiind deputat în legislatura 2012-2016.