spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăAnalizeDan Motreanu: Sunt dezamăgit de votul consilierilor PSD din Consiliul Local Giurgiu...

Dan Motreanu: Sunt dezamăgit de votul consilierilor PSD din Consiliul Local Giurgiu de respingere a proiectului referitor la constituirea consorțiului pentru învățământul dual. Au respins posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a realiza acest proiect

-

Voi depune toate eforturile pentru ca tinerii din Giurgiu, Călărași și Teleorman să aibă șansa de a avea acces la un campus de învățământ dual. Sunt dezamăgit de votul consilierilor PSD din Consiliul Local Giurgiu de respingere a proiectului referitor la constituirea consorțiului pentru învățământul dual. Au respins posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a realiza acest proiect, a scris europarlamentarul Dan Motreanu, șeful PNL Giurgiu.

- Reclama -

Un astfel de consorțiu poate beneficia de finanțare din bani europeni pentru construirea unui campus profesional integrat, liceal și universitar. Vor fi construite spații de învățământ, spații de cazare, cantine, baze sportive, săli de lectură, bibliotecă, spații de recreere. Ținând cont de cerințele de pe piața muncii, se urmărește diversificarea calificărilor și creșterea numărului absolvenților învățământului dual. Elevii înscriși în învățământul dual de nivel liceal vor putea să urmeze programele de învățământ universitar, mai spune Motreanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img