spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeDan Motreanu: Mai avem 1,5 puncte să ajungem PSD și o să...

Dan Motreanu: Mai avem 1,5 puncte să ajungem PSD și o să câștigăm alegerile ca acum 4 ani

-

Prim vicepreședintele PNL Dan Motreanu a dat startul campaniei electorale la Arad, vorbind despre performanțele PNL în administrație, în Parlamentul European și la guvernare.

PNL și-a făcut datoria și PNL este pregătit să câștige alegerile locale și asta este dovedit în sondajele de opinie.Ultimul sondaj al unui institut foarte bun, INSCOP, arată că mai avem 1,5 puncte să ajungem PSD și o să câștigăm alegerile ca acum 4 ani, a spus Motreanu.

- Advertisement -

Dumneavoastră sunteți o forță, primarii noștri sunt cei mai buni din România, pentru că România s-a dezvoltat prin PNL și în viitor singura soluție o reprezintă PNL.Modelele de adminsitrație publică liberală sunt cele mai de succes din România. Dacă vorbesti vreodată de administrație publică locală performantă, atunci sinonimul este administrația PNL și aveți aici cei mai buni reprezentanți. Nu sunt vorbe, sunt fapte. Îi vedeți peste tot: Arad, Alba, Cluj, Oradea, Bihor. Peste tot unde sunt liberalii la conducerea administrațiilor, acolo comunitățile se dezvoltă, asta este oferta pe care o are PNL și vă spun că PNL va câștiga și alegerile prezidențiale. PNL este singurul partid din România care poate să aducă stabilitate și prosperitate. Partidele, ca și oamenii, au un destin. Destinul PNL de la înființarea lui a fost de a moderniza România și acest destin o să fie dus mai departe de noi toți, a mai spus Motreanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img