spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizeDan Motreanu: Mă așteptam de la Ministrul de Externe, mai ales ca...

Dan Motreanu: Mă așteptam de la Ministrul de Externe, mai ales ca urmare a experienței pe care o are, să nu exprime o poziție publică care să afecteze PNL

-

Europarlamentarul Dan Motreanu, prim-vicepresedintele PNL, i-a luat apararea lui Rares Bogdan in conflictul pe care l-a declansat cu Bogdan Aurescu. 

„Se pot spune multe despre Rares Bogdan, dar nu ca este prorus. Cu siguranta exista si nemultumiri cu privire la activitatea si performanta ministrilor PNL . Dar nici nu trebuie sa uitam ca este o perioada foarte grea, data de un context intern si international dificil in care ei isi exercita atributiile, prerogativele si de aceea trebuie sa apreciem si efortul pe care il depun ministrii. Rares Bogdan este prim-vice al partidului , ales cu un numar mare de voturi, este un coleg cu o contributie importanta la scorul electoral obtinut de partid in ultimele batalii electorale, iar intern coordoneaza strategia de comunicare a partidului. Si doar din aceste doua ultime considerente are toate motivele sa faca evaluari si propuneri. Sigur, acestea ar trebui sa fie facute in BPN Partidului, mai ales ca in curand vor fi facute evaluari, probabil nu doar la nivelul ministrilor, ci si a secretarilor de stat, pentru ca se apropie rotativa. Deocamdata nu se stie cine va ramane ministru si nici nu stiu cine va merge ministru. Presedintele Partidului, care este si prim-ministru , are cu siguranta o evaluare si un set de propuneri pe care le vom vota in BPN.Totusi, subliniez ca ma asteptam de la Ministrul de Externe, mai ales ca urmare a experientei pe care o are, sa nu exprime o pozitie publica care sa afecteze PNL. Se pot spune multe despre Rares Bogdan, dar ca este prorus este o mare exagerare!”, a transmis Dan Motreanu, luni.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img