AcasăAnalizeDan Motreanu îl contrazice pe Cîțu: Nu, responsabilitatea politică pentru negocierea și...

Dan Motreanu îl contrazice pe Cîțu: Nu, responsabilitatea politică pentru negocierea și formarea de majorități reprezintă exclusiv atributul Președintelui PNL și Biroului Politic al PNL

-

Nu, responsabilitatea politică pentru negocierea și formarea de majorități, precum și colaborarea cu alte forțe politice, reprezintă exclusiv atributul Președintelui PNL și Biroului Politic al PNL, care trebuie să își asume aceste decizii.În schimb, responsabilitatea desemnării miniștrilor este atributul Prim-ministrului desemnat, așa cum și Florin Cițu a afirmat în nenumărate rânduri, afirmă pe Facebook europarlamentarul Dan Motreanu, liderul PNL Giurgiu, filiala cu cel mai mare scor la alegeri.

Liderul PNL Florin Cîțu a declarat, vineri, după discuțiile cu UDMR, că negocierea pentru majoritatea parlamentară este responsabilitatea premierului desemnat.

„Negocierea și majoritatea este responsabilitatea premierului. Pentru susținerea în Parlament, cred că da, se va discuta și cu USR. Nu se face niciun pact, mergem în Parlamentul României. Nu e niciun pact cu PSD. USR are șansa să voteze acest guvern. Suntem aici pentru că usr a votat o moțiune de cenzură”, a spus Cîțu, întrebat de ce PNL face pact cu PSD.

- Advertisment -

Must Read

Soțul lui Merkel: Nemții sunt leneși

0
Joachim Sauer, soţul cancelarului german Angela Merkel, a renunţat marţi la stilul rezervat care a marcat de obicei declaraţiile sale publice şi a deplâns...