spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăAnalizeDan Motreanu despre Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la...

Dan Motreanu despre Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri din cele două guverne ale PNL. Să fie mai atent la desemnarea unor miniştri. Consider că anumiţi colegi care ne-au reprezentat pe anumite portofolii nu au avut cea mai bună prestaţie

-

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat, sâmbătă, că şi-ar fi dorit ca preşedintele Klaus Iohannis că nu s-a implicat în numirea unor miniştri în guvernele conduse de Ludovic Orban şi Florin Cîţu, miniştri care nu au performat. În ceea ce priveşte candidatura lui Ilie Bolojan sau Emil Boc pentru funcţia de preşedinte al României, Motreanu a declarat că ar putea fi candidaţi redutabili, transmite news.ro.

Întrebat duminică, la Digi24, dacă are să îi reproşeze ceva preşedintelui Klaus Iohannis, Dan Motreanu a declarat că şeful statului se putea implica mai mult. 

”Nu ştiu dacă neapărat un reproş, mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri din cele două guverne ale PNL. Să fie mai atent la desemnarea unor miniştri. Consider că anumiţi colegi care ne-au reprezentat pe anumite portofolii nu au avut cea mai bună prestaţie şi cele mai bune rezultate”, a declarat Dan Motreanu. 

Întrebat, de asemenea, dacă Ilie Bolojan ar putea fi candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al României, Motreanu a explicat că foarte mult contează profilul candidatului: ”De ce nu? Contează foarte mult profilul pe care în aşteaptă cetăţeanul român la alegerile electorale. Dacă se merge pe profilul de administrator, de primar, de om care a făcut ceva pentru comunitate, cu siguranţă că este  un candidat redutabil”.  

Şi despre Emil Boc Motreanu a declarat că ar fi ”un candidat redutabil”. 

”Boc, de asemenea, ar putea fi un candidat redutabil. În acest moment sunt cele două nume. Ar putea fi şi actualul prim ministru dacă confirmă în funcţie. L-aş susţine ca membru de partid pe cel care stă cel mai bine în sondaje”, a declarat Dan Motreanu. 

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială