spot_img
17.7 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeDan Bucura, un ”lobbyist” trist pentru afacerea cu măști a Ministrului Sănătății

Dan Bucura, un ”lobbyist” trist pentru afacerea cu măști a Ministrului Sănătății

-

Dan Bucura, un personaj care se prezintă jurnalist, încearcă să îl spele pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în afacerea măștilor de la farmacia acestuia.

- Reclama -

CE SUSȚINE DAN BUCURA:

în exclusivitate pentru Jurnalist.ro, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vorbit despre scandalul iscat pe seama farmaciei soției sale. Astfel, ministrul a explicat că adaosul pentru acele măști este mic, iar prețul de achiziție a lor face să fie vândute cu 15 lei bucata. Farmacia soției sale ar fi ținta unor provocări din partea anumitor ziariști locali. El a venit cu un scenariu și privitor la vânzarea produselor fără bon fiscal, așa cum apare în filmările ziarului Bună Ziua Iași.

„A fost într-o sâmbătă după masă. Exact atunci se primea marfă, iar oamenii au dat buzna să cumpere. Toți cereau produsele. Vânzătoarele nu au apucat să bage factura în sistem. Cel care a filmat era printre primii clienți și a insistat că vrea să cumpere. Eram probabil singura farmacie din Huși care adusesem măști. După acea filmare au venit controale atât de la Poliție, cât și de la DSP și Finanțe. Niciuna dintre aceste instituții nu a găsit absolut nimic”, a explicat ministrul Tătaru.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img