spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăEconomieDaea: Am absorbit peste 1,5 miliarde euro de la începutul acestui an

Daea: Am absorbit peste 1,5 miliarde euro de la începutul acestui an

-

Ministrul Agriculturii Petre Daea a precizat că România este în graficul asumat cu cei de la Comisia Europeană privind accesarea fondurilor europene, în contextul în care a fost o absorbţie de peste 1,5 miliarde euro, de la începutul acestui an, pentru agricultură, în ţara noastră.

„Absorbţie de peste 1.5 miliarde de euro de la începutul acestui an pentru agricultura României. Suma virată de Comisia Europeană reprezintă rambursările pentru plăţile directe achitate deja în conturile fermierilor români de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, astfel încât aceştia să poată pregăti din timp anul agricol”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

Ministrul Petre Daea a explicat că „aducem în ţară fiecare euro pus la dispoziţia agriculturii şi dezvoltării rurale de către Comisia Europeană”.

„Suntem în graficul asumat privind accesarea fondurilor europene şi vom continua pe acest drum al acordării la timp a subvenţiilor necesare, utile şi cuvenite, având tot timpul în preocuparea noastră sprijinirea fermierilor noştri”, a mai spus ministrul Agriculturii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img