spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăPoliticaDactilografa PSD, prelucrătoare prin așchiere, cel mai bine plătit bugetar din România

Dactilografa PSD, prelucrătoare prin așchiere, cel mai bine plătit bugetar din România

-

18.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu de bugetar din țară. Posesoarea, o membră a PSD, fostă dactilografă la partid Pas cu pas, PSD a transformat o dactilografă în cel mai bine plătit bugetar al României, transmite Evenimentul Zilei.

- Reclama -

O fostă dactilografă a partidului, prelucrător prin așchiere la bază, absolventă la 45 de ani a unei facultăți neacreditate. Cine este? Aurelia Surulescu, director general la Autoritatea Rutieră Română. În anul 2020, fosta dactilografă care a devenit ulterior vicepreședinte PSD sector 6 și șefa femeilor pesediste din organizație a încasat, potrivit declaratiilor de avere, suma de 1.031.240 de lei, echivalentul a 18.000 de euro pe lună, conform postării pe FB a lui Vlad Mixich.

Update: Aurelia Surulescu şi-a publicat declaraţia de avere „rectificativă”, conform căreia veniturile salariale de la ARR sunt de 79.180 de lei pe an. În acelaşi timp, declaraţia include la capitolul „venituri din alte surse”, peste 14.000 de lei/an ca preşedinte al Consiliului de Conducere al ARR, 144.622 de lei/an ca evaluator competenţe la ARR, 147.044 de lei/an ca membru în CA al RAR (Registrul Auto Român) şi 10.586 lei indemnizaţie consilier local.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img