spot_img
25.6 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăALEGERI 2020Dacă nu ajungeau primar și subprefect la Brașov 2 useriști ar fi...

Dacă nu ajungeau primar și subprefect la Brașov 2 useriști ar fi murit de foame

-

Cel mai modest IT-ist din Brașov. Specialistul în curling din fruntea Primăriei Brașov a câștigat într-un an din salariu doar 3.192 de lei… Chiar dacă pe site-ul USR, la prezentarea primarului Allen Coliban, apare o descriere frumoasă,  ”Deține o experiență de 10 ani în industria IT, opt ani în consultanță de business şi fonduri europene, șase ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței”, din declarația de avere a useristului, reiese altceva. Mai exact, în declarația de avere din primul mandat, la capitolul venit anual apare un salariu de doar…3192 lei…brut. Cu alte cuvinte, marele om cu experiență în IT și consultanță de business avea un venit de 266 de lei lunar. Deci era AS în domeniu dacă a ”produs” această sumă echivalentă cu alocația de stat a unui copil, scrie Transilvania 365.

- Reclama -

O sumă ridicol de mică pentru cât de lăudat a fost omul în CV. În general, oameni cu o astfel de experiență câștigă bani într-o lună mai mult decât venitul anual declarat al useristului. În concluzie, noroc că a intrat în politică, altfel venitul din salarii l-ar fi dus la sapă de lemn, cu toată experiența sa…Frumoasă descriere apare și la studii. ”A terminat Facultatea de Management la Universitatea Transilvania Brașov și a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare la București (fără licență).”. Numai că USR a uitat să precizeze că omul a fost exmatriculat, iar în astfel de circumstanțe, cursurile urmate devin egale cu 0, fără vreo relevanță, mai ales la CV.Tot un CV impresionant are și actualul subprefect, Codruț Bucur. La fel ca și colegul său de partid, subprefectul care striga după politicieni ”șobolanule” , ”ești un gunoi” a avut într-un an un venit mai mic decât alocația copilului, undeva la 177 de lei pe…lună, mai scrie sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...