spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDezvaluiri”Dacă a curs sânge de Voican în Piața Universității e un semn...

”Dacă a curs sânge de Voican în Piața Universității e un semn bun”, susține Teodor Mărieș, șeful Asociației 21 Decembrie

-

Dacă a curs sânge de Voican în Piața Universității e un semn bun”, a declarat Teodor Mărieș, președintele Asociației „21 Decembrie”, în direct pe B1 TV, după ce Gelu Voican Voiculescu a fost bătut, scuipat și înjurat de revoluționarii prezenți la slujba de pomenire a eroilor martiri organizată sâmbătă în Piața Universității.

„Aș putea să vă spun un singur lucru. Dacă a curs sânge de Voican în Piața Universității, e un semn bun. În urmă cu 30 de ani curgea sânge din 1000 de români, din ordinul lui Iliescu, Voican, Petre Roman, Brucan. Au murit în București și întreaga țară. Asta este, mai curge sânge și din ei”, a spus Teodor Mărieș.

- Advertisement -

Întrebat cum a început episodul, revoluționarul Mărieș a răspuns: „S-a luat la ceartă cu un domn, care am înțeles că este invalid și purta cârje. La un moment dat, acel revoluționar a reacționat. Care este motivul disputei dintre cei doi, nu cunosc. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img